top of page
  • Skribentens bildAnton Fast

Ett oförglömligt minne: En Trollkarls Berättelse

I mitt yrke som trollkarl har jag haft otaliga föreställningar, men det finns ett speciellt ögonblick som etsat sig fast i mitt minne. Det hände under ett mingeltrolleri för en liten, intim publik. Denna händelse är ett strålande exempel på magins kraft – inte bara att förbluffa, utan att skapa bestående minnen.


Jag var mitt i min show, lekfull och full av energi, när något oväntat hände. En kvinna i publiken tog modigt steget fram och avbröt mig. Hon öppnade sin plånbok och tog fram ett spelkort. Det var inte vilket kort som helst, utan ett jag hade signerat två år tidigare, under en annan föreställning. Hon berättade hur hon hade sparat det här kortet sedan dess... Alltså WOW!


I det ögonblicket insåg jag att min magi hade en djupare inverkan än jag någonsin kunnat föreställa mig. Att någon inte bara kom ihåg min show två år senare, utan också bevarade en del av den som ett kärleksfullt minne, var otroligt rörande. Det fick mig att förstå att det jag gör som trollkarl går långt bortom att bara underhålla.


Detta möte påminde mig om varför jag älskar mitt jobb. Det handlar inte bara om att trolla fram leenden eller överraskningsutrop. Det är om att skapa ögonblick som människor bär med sig, som en källa till glädje och förundran. Att mitt arbete kan röra någon på ett så personligt plan, och bli en del av deras historia, är en gåva som jag är evigt tacksam för.


Det påminner mig om att varje framträdande har potentialen att bli ett bestående minne, en liten del av någons liv. Och det, mina vänner, är den verkliga magin i mitt arbete som trollkarl.


Så om du är ute efter mer än bara en show, om du vill skapa minnen som varar, då är jag trollkarlen för dig. Vem vet, kanske kommer du också att spara ett signerat kort från mig i din plånbok i flera år!

3 visningar0 kommentarer
bottom of page